Sound Healing Concert.

Het ligconcert is een moment om tot rust te komen en uw bewustzijn te kalmeren. Langzaam komt de gedachtenstroom van de dagelijkse bezigheden tot stilstand.  "De 7de dimensie is het rijk van kosmische klank/trilling dat op zijn beurt weer geometrische figuren voortbrengt. Elke golf heeft zijn eigen trilling en dus ook geluid. Vanuit 7 D worden constant nieuwe programma's in het leven geroepen die ons helpen en helen."  (auteur Monique Timmers)

7de dimensie is ons kruinchakra. Het bevindt zich, de naam zegt het al, bij onze kruin bovenop ons hoofd. Dit chakra is de doorgang naar het Kosmische bewustzijn ofwel het oneindige. De duizend bladeren van de lotus, representeren dit oneindige. Soms wordt dit chakra ook wel het Kroonchakra genoemd.

 

Sound Healing Concert.

Vrijdagavond 30 augustus ‘24 om 20.00 u.
De Zendo, Profetenlaan 2, 6564 BL Heilig Landstichting

Zaal “Youkoso” (zaal open v.a. 19.30 u)

Entree links naast de hoofdingang van het Museumpark Oriëntalis.

In de sfeer van verbinding met je adem!

De bomen helpen ons 2 seizoenen lang, tijdens de lente en de zomer, door het geven van zuurstof. Dit geeft kracht aan ons lichaam en onze geest. Wees je hier bewust van, het neutraliseert spanning en geeft vitaliteit. De ademstroom zorgt voor rust, harmonie, kracht, zelfvertrouwen en zelfwaardering.
Tijdens het Healing Concert kun je ervaren wat adem voor je betekent. En misschien ga je hierna een boswandeling maken en ben je je meer bewust wat bomen doen.

Het healing concert begint met een geleide meditatie in de sfeer van verbinding met je ademstroom. Laat je meenemen door de helende klanken van de diverse akoestische instrumenten.

We sluiten af met een paar minuten in stilte zodat je de klanken verder in je kunt laten resoneren en de ontspanning langer kunt vasthouden.

In de Zendo kunnen wij in ieder geval gebruik maken van comfortabele matrasjes. Wil je echt zacht liggen neem dan een extra matrasje mee. Verder zijn er ook hoofd- en meditatie-kussens en fleece dekentjes aanwezig,

Denk aan de volgende dingen:

◙  Flesje water meenemen

◙  Soepele kleding aantrekken, zoals voor yoga
Inclusief kruidenthee voor en/of na het concert.

Entree links naast de hoofdingang Museum Oriëntalis.

 

Via Hipsy: Aanmelden,

https://hipsy.nl/shop/65003-sound-healing-concert

 

Zaal open: 19.30 u

Aanvang:   20.00 u

Slot: ca..      21.15 u

Deelname: € 25,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 8 juni 2024 -  was er wederom een fijn ligconcert . Dit keer in het Cordium, Nijmegen

 

Zaterdag 23 maart was er een fijn ligconcert. Wij mogen het als geslaagd benoemen. Velen waren met matje, dekentje en een flesje water naar de grote zaal in de Ark van Oost gekomen. Het thema was "de lente". Hieronder staat de tekst nog en enkele sfeer foto's van het concert.

Het hoogtepunt van de lente .........

bezieling en vorm verbinden .........

Het is een prachtige periode van harmonie, zowel in de natuur als in jou als mens. Jouw kwaliteiten en talenten nemen nu de eerste vorm aan. Jij hebt de mogelijkheid iets groots tot stand te brengen en daarmee til jij jouw leven naar een hoger niveau. Jij moet voortdurend aandacht geven aan het bewaren van evenwicht in alles.

 

Het Sound Healing Concert .van 23 maart 2024.

Henk Mosterdijk en Erna Giesbers