Ontdek meer.

De mens is gevoeliger aan het worden en krijgt  langere antennes.  Hierdoor gaan onze zintuigen anders functioneren en nieuwe werelden worden zichtbaar. De trilling van ons lichaam wordt verhoogd door fusering van kosmische energie met de energieën van de Aarde. We zijn op weg naar multidimensionaal Eenheidsbewust zijn en leven vanuit ons hart. Een klankreis of klankconcert met authentieke instrumenten die een frequentie hebben waarmee wij ons kunnen afstemmen op Hogere dimensies ondersteunt het proces van groei. Van onbewust naar meer bewust zijn en afstemmen op onze hartfrequentie.  Leven vanuit liefde.

 

In het universum bestaan fundamentele energieën. Deze krachten helpen ons en brengen welzijn en heling aan alles wat leeft.

 

Onze planeet "de Aarde"is een onderdeel van het heelal.

Harmonie in de kosmos.

De planeten fibreren met een eigen frequentie en zijn hiermee onderling in harmonie.. Elke planeet heeft zijn eigen toon.. Enkele voorbeelden Venus toon A, Mercurius toon D, Maan toon G. In het Oosten zeggen ze dat de wereld is ontstaan uit kosmische klanken en zo ook wij.

Het doel van klanken is om mensen in harmonie te brengen met de kosmos en hun omgeving. Harmonie is belangrijk, als we dit ervaren zijn we bij ons zelf. We voelen ons zeker en sterk, en de uitdagingen en obstakels van het leven treden we zelfverzekerd tegemoet. Als het lukt om tijdens een klanksessie contact te maken met ons baisvertrouwen, dan ontstaat vertouwen, vrijheid en zekerheid. Dit is de kracht van mens zijn.